Het ontstaan van ons succes

Bedrijfsprofiel

De Ruyter Dieseltechniek B.V. in Sliedrecht is in december 1999 opgericht door Cor de Ruijter. Zijn insteek, om generatorsets op maat te leveren, heeft het nodige doorzettingsvermogen gekost. Eén van zijn principes is altijd nauw overleg met de klant. Het heeft ertoe geleid dat De Ruyter Dieseltechniek B.V. is uitgegroeid tot één van de grootste merkonafhankelijke leveranciers van custom made generatorsets.

Dat succes is mede behaald door de inzet van een ervaren en goed opgeleid team van elf vaste medewerkers. Het hele productieproces, vanaf de eerste tekening tot en met het eindproduct, vindt plaats onder één dak.

Elke set of serie is uniek; een uitdaging die De Ruyter Dieseltechniek B.V. graag aangaat. Keer op keer slaagt het gemotiveerde team erin generatorsets te leveren van de beste kwaliteit.

De in eigen testfaciliteit geteste generatorsets hebben de afgelopen jaren hun betrouwbaarheid bewezen.

Productie

Bij De Ruyter Dieseltechniek B.V. in Sliedrecht vindt de productie van A tot Z in eigen huis plaats. Engineering, laswerk, fabricage, samenstelling, de bouw van geluidgedempte kasten, elektrische aansluitingen, spuit- en leidingwerk, kortom het hele proces vindt plaats onder één dak.

De Ruyter Dieseltechniek B.V. staat garant voor:

Custom-made
Klantgerichtheid
Merkonafhankelijkheid
Flexibiliteit
De beste kwaliteit
Levering klaar voor inbouw

business-handshake

U bent als opdrachtgever van harte welkom het productieproces van dichtbij te volgen.

-De Ruyter Dieseltechniek B.V.-